Ομιλία δημάρχου Αλοννήσου

Αγαπητοί επισκέπτες,

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Φίλες και φίλοι,

Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στη διαδικτυακή πύλη ….. και να σας ευχηθώ καλή περιήγηση!

Η δημιουργία του παρόντος ιστοτόπου αποτελεί το επόμενο βήμα στην προσπάθεια για πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τα έργα που υλοποιούνται ή έχουν ολοκληρωθεί στην περίοδο της θητείας μου με την ιδιότητα του Δημάρχου Αλοννήσου. Ταυτόχρονα χτίζεται μία νέα «γέφυρα» επικοινωνίας για την εποικοδομητική και χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

Με συνοδοιπόρους όλους εσάς, που αγαπάτε, βοηθάτε και προσπαθείτε για τον τόπο και το σπίτι σας, η φιλοσοφία ζωής, η ουσία της δουλειάς μας και οι καρποί των πολυετών κόπων μας περιστρέφονται γύρω από τον Δημότη, τις ευάλωτες ομάδες, την κοινωνία και το περιβάλλον της Αλοννήσου. Στην διάρκεια της πορεία μας, το πρώτο και κυριότερο μέλημα είναι και παραμένει το κοινό καλό, η τόνωση της οικονομίας, η άνθιση του Τουρισμού, η έμφαση στην ποιότητα, η συντήρηση των παραδόσεων και του πολιτισμού και ο σεβασμός στη φύση, στοιχεία που μας οδηγούν στην ανάπτυξη με συγκεκριμένες προδιαγραφές:

…Στην υγιή ανάπτυξη που προχωράει με σταθερά βήματα παρά τα τεράστια εμπόδια σε εθνικό επίπεδο.

… Στην ισόρροπη ανάπτυξη και όχι σε αυθαίρετες, απότομες, αμφίβολες και βίαιες αλλαγές χωρίς προγραμματισμό.

…. Στην ανάπτυξη του ποιοτικού Τουρισμού και όχι στη μάζα που θα αλλοιώσει τον τόπο μας.

… Και στην ανάπτυξη που φαίνεται μέσα από δεκάδες έργα και δράσεις, που έγιναν και γίνονται και όχι μέσα από «πυροτεχνήματα» ή λόγια.

Οι επόμενες σελίδες είναι ένα σύντομο αλλά όμορφο ταξίδι γνωριμίας με τον τόπο που εξελίσσεται, χάρη στην ένωση των προσπαθειών και των δυνάμεων όλων μας να βάλουμε τον πήχη ψηλά και να προσπαθήσουμε για μία Αλόννησο, αντάξια των προσδοκιών μας και των επόμενων γενιών!

Σας ευχαριστούμε και προχωραμε…