Δυναμική προβολή της Αλοννήσου-Εκδήλωση στο δημοφιλέστερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας

Mall-Athens-Alonissos

Στο δημοφιλέστερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας, στο The Mall Athens θα φιλοξενηθεί από σήμερα 1 έως τις 10 Μαΐου η Αλόννησος, το νησί των Βορείων Σποράδων που επιχειρεί δυναμικό άνοιγμα στην εγχώρια αγορά.

Από το ειδικά διακοσμημένο περίπτερο, όπου θα «φιλοξενηθεί» η Αλόννησος, θα διανέμεται στους πολυπληθείς επισκέπτες προωθητικό υλικό ενώ η δράση θα αναδειχθεί μέσω ραδιοφώνου και κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Με αφορμή την παραπάνω εκδήλωση, ο Δήμος Αλοννήσου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στον τουρισμό, να πλαισιώσουν με την παρουσία τους την πολύ σημαντική για την προβολή της περιοχής δράση στην «καρδιά» της αθηναϊκής αγοράς.

Η Αλόννησος επιχειρεί δυναμικό τουριστικό άνοιγμα, προτάσσοντας και προβάλλοντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, τις φυσικές ομορφιές, αλλά και τα ιδιαίτερα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν.

Η παραπάνω πρωτοβουλία καταγράφεται ως η συνέχεια μιας συντονισμένης προσπάθειας που καταβάλλεται, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό.

Εχοντας ήδη αποσπάσει μια ακόμη διεθνή διάκριση, η Αλόννησος, που έχει ενταχθεί μεταξύ των 100 κορυφαίων βιώσιμων προορισμών του κόσμου, επιχειρεί νέο άνοιγμα, προς την κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης.